Werkplekbeheer op maat van ons bedrijf in Overbetuwe

Combine-ICT uit Elst helpt bedrijven in diverse branches succesvoller te zijn door werkplekbeheer op maat, onder meer in de regio’s Overbetuwe, Nijmegen en Arnhem. Wij bekijken je werkprocessen en adviseren je bij de inrichting van het totale ICT-netwerk. Met de juiste infrastructuur en een flexibele werkplekindeling, zorgen we dat medewerkers op optimale wijze samenwerken.

Altijd gerichte oplossingen door middel van ons wekplekbeheer vanuit Overbetuwe

Onze veelzijdige kijk op ICT stelt ons in staat om mee te denken in oplossingen voor uiteenlopende organisaties. We onderzoeken op welke manier ons ICT-beheer jouw business kan versterken. De bedrijfsprocessen en gegevensstromen worden in kaart gebracht. Vervolgens bekijken we hoe de infrastructuur hier het beste op aansluit en welke hardware en software geschikt zijn.

Voordelig

We brengen ook de kosten voor je in kaart. Zo kan een Office-pakket van € 10,- per maand voordelig lijken. Als de werknemer echter alleen de tekstverwerker of spreadsheet gebruikt en we de kosten vermenigvuldigen met het aantal werkplekken en gebruiksjaren, zou een ander abonnement je een mooie besparing kunnen opleveren.

Better safe than sorry

Het kan ook voorkomen dat wij je adviseren om juist wat extra geld uit te trekken voor ICT, bijvoorbeeld om de veiligheid te optimaliseren. Want al denk je dat jouw bedrijf niet interessant is voor cybercriminelen, de impact op je bedrijf als je gehackt wordt, is enorm. Afgezien van alle ellende die jij en medewerkers hiervan ondervinden, loopt je bedrijf ook imagoschade op. Het kan lang duren voordat je je goede imago weer terug hebt. Dankzij Combine-ICT ontvang je het juiste werkplekbeheer. Een goede nachtrust is immers onbetaalbaar.