Waarom ‘ontzorgen’ geen lelijk woord is - Combine-ICT

Waarom ‘ontzorgen’ geen lelijk woord is

Combine-ICT - ontzorgen

Als ICT’er ben je meestal voorzichtig met het woord ‘ontzorgen’. Het komt bij klanten al gauw betuttelend over. Alsof jij als ICT’er het allemaal weet en zij er niets van bakken. Dat is echter niet wat er met het woord wordt bedoeld. Als je als bedrijf kiest om je door een ICT-partner te laten ontzorgen, dan zegt dat niets over je kennis en kunde, maar wel alles over je prioriteiten.

Vast aanspreekpunt

Als ICT-partner zijn er ruwweg drie punten waarmee je een bedrijf kunt ontzorgen. Als eerste fungeer je als vast aanspreekpunt voor alle medewerkers op het gebied van ICT. Is er een computer kapot? bel de partner. Doet het internet het niet? Neem contact met ons op. Wil je een nieuwe telefoon? Wij regelen het. Op die manier kun je veel tijd en energie besparen omdat je bijvoorbeeld niet eindeloos in de wachtrij van je telecomprovider hoeft plaats te nemen voordat je eindelijk de juiste persoon gevonden hebt.

Snelle service

Het tweede grote voordeel is de reactietijd. Die ligt bij ons veel hoger dan bij een Vodafone, Ziggo of KPN. Wij snappen dat tijd geld is en bieden daarom een snelle service, waarbij je zo snel mogelijk geholpen wordt. Zeker bij grote bedrijven kan dat nog wel eens een punt zijn. Met alle frustraties van dien. Met een ICT-partner schuif je het probleem gewoon door en kun jij je blijven focussen op je werk. Met de zekerheid dat je zo snel mogelijk wordt geholpen. 

Veilige werkomgeving

Het derde en laatste punt is het aanbieden van een veilige werkomgeving. Hier gaat vaak veel tijd, geld en energie in zitten. Computers, servers en telefoons moeten allemaal regelmatig een update krijgen en natuurlijk vakkundig worden beveiligd. Een ICT-partner plaatst niet alleen de juiste router, firewall en virusscanner, maar zorgt er ook voor dat alles veilig is én blijft. Je ziet ons niet, maar op de achtergrond behouden wij het overzicht en zorgen we ervoor dat jouw werkplek altijd up-to-date is. 
Ben jij het ook zat om altijd en eeuwig alles te moeten regelen? Neem dan contact met ons op om er achter te komen hoe wij ook jou kunnen ontzorgen. 

« Terug naar overzicht