Museum Arnhem

“Een IT-specialist die zich goed kan inleven in wat musea nodig hebben en die veel verstand van zaken heeft en makkelijk benaderbaar is. Een dienstverlener die zijn klanten kent, hen begrijpt en snel reageert. Combine-ICT werkt zo al jaren en dat niveau qua dienstverlening zien we graag bij Museum Arnhem. Als Hoofd Bedrijfsvoering a.i. bij Museum Arnhem was het mijn taak om onze IT te regelen. Ik kende Combine-ICT al bij een eerdere werkgever en heb daarom eigenaar Chris Perk gevraagd om een offerte. Die was prima concurrerend dus ging ik graag opnieuw met hem in zee. Zijn verdieping in de museale wereld zorgt voor meerwaarde boven andere IT-specialisten. Ik raad Combine-ICT dan ook graag van harte aan bij alle andere Nederlandse musea.”

Adelheid Ponsioen, hoofd bedrijfsvoering, Museum Arnhem.

Combine-ICT - Museum voor Moderne Kunst Arnhem

Computer Business Magazine

In 2015 is Combine-ICT beoordeeld door het vakblad Computer Business Magazine (CBM), vakblad voor de IT-reseller. Hiermee heeft Combine-ICT in de regio Oost-Nederland de hoogste score behaald van 8,75. Combine-ICT geeft een heldere uitleg over de mogelijkheden en maakt duidelijk welke basisvoorwaarden er nodig zijn voor een goed werkende IT-omgeving. Ook de combinatie met telefonie is erg interessant.

“Door Combine-ICT werken wij nu veel efficiënter en ontvangen wij alles op één factuur.”

“Toen we de helpdesk belde, om te melden dat er geen internetverbinding was, waren ze er al mee bezig om het op te lossen.”

Combine-ICT - tijdschriften