Advies, implementatie en support

Combine-ICT biedt bedrijven ondersteuning met ICT kwaliteitsoplossingen en support. Wij adviseren op basis van jouw situatie de best passende oplossing voor jouw netwerk. Omdat we niet gebonden zijn aan één leverancier, is ons advies onafhankelijk. De implementatie van de ICT middelen stemmen we zorgvuldig met je af en we dragen zorg voor uitstekende support.

Helpdesk en contact

Onze medewerkers hebben een ICT opleiding gevolgd op MBO of HBO niveau. Zij houden hun kennis op peil via bijscholing. Hierdoor handelen zij de vragen van relaties vakkundig en snel af. Het contact is bovendien persoonlijk erg prettig. We houden graag korte lijnen met de gebruikers en staan bekend om onze snelle respons en hoge servicegraad.

Centrale locatie

Vanuit ons moderne kantoorpand in Elst, dichtbij de A325 tussen Arnhem en Nijmegen, kunnen we snel en gemakkelijk naar onze relaties in Elst (Overbetuwe), het knooppunt Arnhem-Nijmegen, Noord Gelderland, Overijssel, de Achterhoek en Utrecht.

Team van Combine-ICT

De werksfeer bij Combine-ICT is gemoedelijk en er is een hecht team. Dit houden we in stand door regelmatige personeelsactiviteiten als borrels, etentjes en sportieve activiteiten. Onze medewerkers volgen allerlei trainingen en cursussen waardoor kennis actueel blijft en iedereen duurzaam inzetbaar blijft.

Daarnaast bestaat een zeer hechte relatie met opleidingsinstituten in Arnhem en Nijmegen o.a. ROC’s en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen voor onderzoeksopdrachten, stagiaires en praktijkopdrachten.

Klachten?

Speciaal voor klachten wat niet onder een support ticket valt hebben we een klachten mailbox, heeft u een klacht over een van onze medewerkers of een klacht over een geleverd product of dienst, stuur deze dan aan meldpunt@combine-ict.nl.

MVO

Combine-ICT neemt haar verantwoordelijkheid als het gaat om maatschappelijk ondernemen. Dat doen we onder andere door de materiaalstromen en middelen te verduurzamen. Bij computers en dergelijke wordt veel verpakkingsmateriaal gebruikt. Combine-ICT zorgt voor gescheiden en verantwoorde afvoer van dit materiaal.

We adviseren servers met een lange garantie om de hardware langdurig in te zetten. Normaliter worden servers in 5 jaar technisch afgeschreven. Combine-ICT is deelnemer bij stichting Wecycle (voor verantwoorde afvoer van overtollige apparatuur). Elektronische apparatuur, die retour komt, wordt aan instellingen geschonken die die apparatuur een tweede kans geeft.

De medewerkers van Combine-ICT moeten regelmatig op pad naar allerlei bedrijven om support te verlenen. De afgelopen jaren hebben we vooral ingezet op het voorkomen van overbodige autoritten door beheer op afstand toe te passen, waar mogelijk. Combine-ICT gebruikt kleine, zuinige auto’s, bij voorkeur elektrisch (of hybride). Combine-ICT participeert in sociale en maatschappelijke projecten zoals de Voedselbank Arnhem en  is sponsor van voetbalvereniging ESA te Arnhem en volleybalvereniging Gemini te Elst.

Breng al je ICT zaken onder bij één zakenpartner: Combine-ICT!