Spamfiltering - Combine-ICT

Spamfiltering

E-mail is tegenwoordig niet meer weg te denken als communicatiemiddel. Zowel zakelijk als privé willen we 24 uur per dag de beschikking hebben over mail. Helaas heeft de toename van het e-mailverkeer ook deuren geopend voor reclame via email (SPAM) en virussen via email. Deze vorm van reclame neemt een bijzonder hoog percentage in beslag van het totale mailverkeer. Combine-ICT heeft een samenwerking met SpamExperts, hierdoor hebben we een betaalbare oplossing welke gemakkelijk toe te passen is op jouw e-mail omgeving voor inkomende maar eventueel ook voor uitgaande e-mail.

Maar liefst 98% van al het e-mailverkeer is spam. Dat betekent dat je mailservers nu vrijwel onafgebroken aan het werk zijn om alleen maar spam tegen te houden. Met de anti spam oplossing die Combine-ICT biedt, hoef je dat niet meer zelf op te lossen, want al je mail wordt eerst opgevangen door de servers van SpamExperts. Deze filteren alle spam eruit en sturen alleen nog de goede mails door naar jouw mailserver.

De anti-spam servers van SpamExperts zijn zelflerend en passen zich voortdurend aan, aan de veranderende technieken die door de spammers worden gebruikt. SpamExperts scant de inkomende e-mail op; Virussen, Malware, scriptjes, vreemde (door google vertaalde) teksten en ingepakte rar bestanden. Hiermee is de kans dat jouw organisatie nog spam ontvangt vrij klein.

« Terug naar overzicht