Met Internet Back-up "Altijd in Business" - Combine-ICT

Met Internet Back-up “Altijd in Business”

No internet connection

De afgelopen maanden is het eens temeer duidelijk geworden hoe belangrijk het voor ondernemers is om altijd bereikbaar te zijn. Online zijn is vandaag de dag essentieel. Zeker nu veel mensen thuis zitten te werken, is de verbinding met de zaak topprioriteit. De zaak moet altijd door kunnen draaien. Continuïteit van de business is superbelangrijk en offline zijn is wel het laatste waar je als mkb-ondernemer op zit te wachten. Downtime kost geld, bovendien kan het je reputatie schaden.

Altijd Online

Internet Back-up is nu mogelijk als optie bij de KPN-Routit VDSL en Fiber to the Home Internetverbindingen. Internet Back-up zorgt ervoor dat je ook bij een eventuele internetstoring online blijft. Zo blijf je “Altijd in Business”!

Hoe werkt Internet Back-up?

Er wordt een 4G simkaart in de router geplaatst en in geval van een internetstoring op het vaste netwerk wordt automatisch overgeschakeld op de Internet Back-up via 4G. Het internetsignaal wordt nu uit het mobiele netwerk gehaald, in plaats van uit het vaste netwerk. Je kunt dus, zoals je normaal gewend bent, gebruik blijven maken van het internet.

Met Internet Back-up heb je zekerheid dat bijvoorbeeld VoIP-bellen, internetten en mailen ongehinderd door blijven gaan. Enkele uitzonderingen daargelaten, blijft alles gewoon in de lucht.

Wat kost het?

Internet Back-up kost 10,00 per maand (excl. BTW), inclusief onbeperkt dataverbruik.*

*Wijzigingen voorbehouden

Wil je meer weten over internet back-up? Of kun je er wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

« Terug naar overzicht