Altijd en overal bereikbaar

De bereikbaarheid van je bedrijf en medewerkers is een belangrijke sleutel tot succes. Klanten willen immers snel geholpen worden en ook medewerkers willen snel in contact komen met elkaar of anderen. Met telefonie is het mogelijk om te communiceren via audio, video of berichten (email, SMS, chat enz.). Dat kan met één of meerdere personen tegelijk. Het aantal mogelijkheden is groot en Combine-ICT biedt daarom diverse oplossingen zoals: VOIP telefonie, mobiele telefonie, vast-mobiel integratie (VaMo) en unified communication.

zakelijke telefonie, digitale gegevens - Combine ICT

Oplossingen Telefonie

VoIP telefonie

Met VoIP telefonie worden medewerkers beter bereikbaar en kunnen zij via verschillende kanalen met elkaar communiceren. Een VoIP telefooncentrale heeft veel mogelijkheden zoals een keuzemenu, wachtrijen en software integratie. Met behoud van telefoonnummers kunnen wij VoIP oplossingen bieden van verschillende leveranciers waaronder RoutIT, KPN ÉÉN, Tele2 en DeanOne. Wij vergelijken de mogelijkheden en adviseren je welke oplossing je het beste kunt kiezen. Wil je weten wat in jouw situatie de beste oplossing is? Bel ons dan direct!

VoIP telefonie

Met VoIP telefonie worden medewerkers beter bereikbaar en kunnen zij via verschillende kanalen met elkaar communiceren. Een VoIP telefooncentrale heeft veel mogelijkheden zoals een keuzemenu, wachtrijen en software integratie. Met behoud van telefoonnummers kunnen wij VoIP oplossingen bieden van verschillende leveranciers waaronder RoutIT, KPN ÉÉN, Tele2 en DeanOne. Wij vergelijken de mogelijkheden en adviseren je welke oplossing je het beste kunt kiezen. Wil je weten wat in jouw situatie de beste oplossing is? Bel ons dan direct!

KPN ÉÉN

KPN ÉÉN maakt het mogelijk dat medewerkers altijd en overal met elkaar kunnen communiceren en samenwerken. Want het aantal mogelijkheden voor interactie en communicatie groeit: chat, videoconferencing, telefonie –vast en mobiel –of online samenwerken aan één document. Bovendien vloeien communicatiekanalen steeds meer in elkaar over. Denk aan een videoconference waarin deelnemers direct online gezamenlijke wijzigingen in gedeelde documenten bespreken en doorvoeren. Of aan een telefonisch overleg waar een andere collega bij nodig is. Op het scherm is beschikbaarheid direct duidelijk. Eén klik en hij neemt ook deel aan het gesprek.

Combine ICT is officiële leverancier van KPN ÉÉN. Vanaf elk apparaat en tegen een vast bedrag per medewerker per maand is KPN ÉÉN geschikt voor bedrijven met 2 tot 150 medewerkers. KPN ÉÉN wordt geleverd vanaf 2 gebruikers en zorgt voor een zorgeloze en eenvoudige Totaalcommunicatie. Hiermee krijg je een oplossing voor alle ICT/telecom behoeftes.

Een zorgeloze totaaloplossing door:

 • Onbeperkt bellen
 • Genoeg mobiele data per gebruiker waarbij de MB’s gedeeld worden met collega’s door het groepstegoed
 • De hosted telefooncentrale; een overzichtelijke, flexibele, state-of-the art en zorgeloze telefonieoplossing.
 • Het flexibel op- en afschalen van het aantal gebruikers (zie voorwaarden dienstbeschrijving)

Een eenvoudige totaaloplossing door:

 • één contract
 • één factuur
 • één klantingang
 • één helpdesk
 • één telefoonnummer

KPN ÉÉN

KPN ÉÉN maakt het mogelijk dat medewerkers altijd en overal met elkaar kunnen communiceren en samenwerken. Want het aantal mogelijkheden voor interactie en communicatie groeit: chat, videoconferencing, telefonie –vast en mobiel –of online samenwerken aan één document. Bovendien vloeien communicatiekanalen steeds meer in elkaar over. Denk aan een videoconference waarin deelnemers direct online gezamenlijke wijzigingen in gedeelde documenten bespreken en doorvoeren. Of aan een telefonisch overleg waar een andere collega bij nodig is. Op het scherm is beschikbaarheid direct duidelijk. Eén klik en hij neemt ook deel aan het gesprek. Combine ICT is officiële leverancier van KPN ÉÉN. Vanaf elk apparaat en tegen een vast bedrag per medewerker per maand is KPN ÉÉN geschikt voor bedrijven met 2 tot 150…

KPN Klein zakelijk

Voor de kleinere ondernemers is er KPN Klein zakelijk via ons verkrijgbaar:

 • Internet, telefonie (vast en mobiel) en TV
 • Geschikt voor 8 tot 10 werkplekken
 • Gelijk aan KPN Alles-in-1 voor particulieren maar met een zakelijke service
 • Korting in combinatie met KPN compleet is mogelijk.

KPN Klein zakelijk

Voor de kleinere ondernemers is er KPN Klein zakelijk via ons verkrijgbaar: Internet, telefonie (vast en mobiel) en TV Geschikt voor 8 tot 10 werkplekken Gelijk aan KPN Alles-in-1 voor particulieren maar met een zakelijke service Korting in combinatie met KPN compleet is mogelijk.

Mobiele telefoon abonnementen

Combine-ICT kan behulpzaam zijn bij het aanvragen, verlengen en opzeggen van abonnementen van alle bekende netwerken (KPN, Vodafone, T-Mobile, Tele2). Ook levert Combine-ICT alle mogelijke telefoontoestellen.

Wil je een advies op maat? Dat begint met een analyse van de huidige situatie: welke abonnementsvorm heb je, hoe is het gebruik en wat zijn de kosten. Als alles in kaart is gebracht, krijg je een bij jouw situatie passend advies.

Mobiele telefoon abonnementen

Combine-ICT kan behulpzaam zijn bij het aanvragen, verlengen en opzeggen van abonnementen van alle bekende netwerken (KPN, Vodafone, T-Mobile, Tele2). Ook levert Combine-ICT alle mogelijke telefoontoestellen. Wil je een advies op maat? Dat begint met een analyse van de huidige situatie: welke abonnementsvorm heb je, hoe is het gebruik en wat zijn de kosten. Als alles in kaart is gebracht, krijg je een bij jouw situatie passend advies.

Vast-mobiel integratie

Diverse zakelijke mobiele abonnementen bieden de mogelijkheid tot vast-mobiel integratie of VAMO. VAMO integreert het mobiele toestel met de VoIP telefooncentrale. Alle gesprekken zijn in de telefooncentrale zichtbaar maar je belt gewoon via je mobiel abonnement. Daarmee is je mobiele telefoon een volwaardig onderdeel geworden van de telefooncentrale. Je bent vast en mobiel op één enkel telefoonnummer bereikbaar en belt via één nummer uit.

Het integreren van het mobiele telefoontoestel in de hosted telefooncentrale geeft unieke mogelijkheden.

 • de telefonische beschikbaarheid van het mobiele toestel is zichtbaar voor collega’s (niet onnodig doorverbinden naar mobiel dus)
 • collega’s met een mobiel toestel kunnen intern bellen en gebeld worden en doorverbinden
 • één vast-mobiele voicemail box
 • het vaste en het mobiele toestel kunnen beiden tegelijk overgaan
 • privé en zakelijk gebruik kan gescheiden worden ingesteld
 • lagere kosten in combinatie met VoIP centrale

Vast-mobiel integratie

Diverse zakelijke mobiele abonnementen bieden de mogelijkheid tot vast-mobiel integratie of VAMO. VAMO integreert het mobiele toestel met de VoIP telefooncentrale. Alle gesprekken zijn in de telefooncentrale zichtbaar maar je belt gewoon via je mobiel abonnement. Daarmee is je mobiele telefoon een volwaardig onderdeel geworden van de telefooncentrale. Je bent vast en mobiel op één enkel telefoonnummer bereikbaar en belt via één nummer uit. Het integreren van het mobiele telefoontoestel in de hosted telefooncentrale geeft unieke mogelijkheden. de telefonische beschikbaarheid van het mobiele toestel is zichtbaar voor collega’s (niet onnodig doorverbinden naar mobiel dus) collega’s met een mobiel toestel kunnen intern bellen en gebeld worden en doorverbinden één vast-mobiele voicemail box het vaste en het mobiele toestel kunnen beiden tegelijk…

Unified communication

I Am

Met I AM totaalcommunicatie heb je toegang tot al je zakelijke communicatiediensten via één software oplossing. Mensen kunnen samenwerken via elk apparaat en waar ook ter wereld:

 • beschikbaarheid van medewerkers bekijken (Presence)
 • chatten en bellen
 • (video)vergaderen
 • desktop delen

Teams

 • Microsoft Teams is samenwerkings-software binnen Office365 dat chatten, videovergaderingen, bellen en bestanden delen en applicatie-integratie combineert.
 • Kan gecombineerd worden met vaste telefonie

Skype Zakelijk

Skype for Business van Microsoft is een platform waarmee medewerkers effectief werken en communiceren. Alle communicatievormen zijn geïntegreerd in één applicatie; chat, aanwezigheidsinformatie, videoconferencing, documenten delen en telefonie. Met Skype for Business creëer je een online werkplek waarmee jouw medewerkers in staat zijn om efficiënt te werken, individueel en samen. Skype for Business als communicatieoplossing is eenvoudig schaalbaar.

Naast Skype for Business is nu ook Microsoft Teams beschikbaar. Microsoft heeft aangekondigd dat Teams op termijn Skype for Business volledig vervangt.

Unified communication

I Am Met I AM totaalcommunicatie heb je toegang tot al je zakelijke communicatiediensten via één software oplossing. Mensen kunnen samenwerken via elk apparaat en waar ook ter wereld: beschikbaarheid van medewerkers bekijken (Presence) chatten en bellen (video)vergaderen desktop delen Teams Microsoft Teams is samenwerkings-software binnen Office365 dat chatten, videovergaderingen, bellen en bestanden delen en applicatie-integratie combineert. Kan gecombineerd worden met vaste telefonie Skype Zakelijk Skype for Business van Microsoft is een platform waarmee medewerkers effectief werken en communiceren. Alle communicatievormen zijn geïntegreerd in één applicatie; chat, aanwezigheidsinformatie, videoconferencing, documenten delen en telefonie. Met Skype for Business creëer je een online werkplek waarmee jouw medewerkers in staat zijn om efficiënt te werken, individueel en samen. Skype for Business als communicatieoplossing is…