Onafhankelijk advies

Voor het creëren van de ideale werkplek van medewerkers levert Combine-ICT naar wens de juiste hardware en software. Wij leveren apparaten en applicaties die passend zijn voor de betreffende werkplek, onafhankelijk van de fabrikant. Dat varieert van computers, laptops en tablets tot (Cloud) software. Zowel bekende merken als Dell, HP, Apple en Microsoft als minder bekende merken worden door ons geplaatst. Met onze opgebouwde expertise kunnen wij hierin prima adviseren.

software en hardware, moederbord - Combine ICT

Licentiekosten verminderen

Het gebruik van software wordt doorgaans geregeld via licenties. Om optimaal gebruik te maken van zowel de software als de licenties, kan Combine-ICT een belangrijke rol spelen. Het vergt namelijk veel kennis en ervaring om de juiste keuze te maken, omdat iedere softwarefabrikant zijn eigen licentiestructuur kent. Onze uitgangspunten zijn:

  • legaal gebruik maken van software;
  • de kosten van softwarelicenties transparant en beheersbaar maken;
  • de kosten zo laag mogelijk houden

We kijken naar de kosten op zowel de korte als middellange termijn. Want op deze manier kun je maximaal profiteren van de mogelijkheden en kortingen. Dit kan tot aanzienlijke besparingen leiden.

software en hardware, email, cloud - Combine ICT