Microsoft cloudbeheer

Schakel Combine-ICT uit Elst in voor Microsoft cloudbeheer voor je bedrijf in regio Arnhem of Nijmegen en optimaliseer je werkprocessen aanzienlijk. Steeds meer bedrijven brengen (delen van) hun werkprocessen onder in de cloud. Op deze manier hoeven zij niet of minder te investeren in hardware en software. Ook hoeven ze zich niet af te vragen wat de juiste server is, hoeveel opslagcapaciteit er nodig is en of de back-up-procedure toereikend is. Want dat kan in de cloud allemaal snel worden geregeld.

Microsoft cloudbeheer voor je bedrijf in regio Arnhem of Nijmegen: werken IN of MET de cloud

Werken IN de cloud houdt in dat de werkplek die je voorheen op je pc of laptop had, wordt verhuisd naar een cloudomgeving. Werken MET de cloud betekent dat je blijft werken op je eigen pc of laptop, maar dat je gebruikmaakt van onderdelen van de cloud voor bijvoorbeeld opslag of e-mail. Het is aan jou de keuze hoe je je werkprocessen wilt indelen en wat voor jouw bedrijf het meest efficiënt is. Wanneer je ons inschakelt voor Microsoft cloudbeheer in bijvoorbeeld Arnhem of Nijmegen, geven we je hierover deskundig advies en bieden we je een oplossing op maat aan.

werkplek optimaliseren en de cloud - Combine ICT

Voordelen van werken in de Cloud

Werken met de cloud en een professioneel Microsoft cloudbeheer biedt medewerkers van bijvoorbeeld je bedrijf in Arnhem of Nijmegen veel voordelen. Ze hebben namelijk de vrijheid om de applicaties zo in te richten en te gebruiken zoals zij dat zelf het prettigst vinden. Zaken als achtergronden of foto’s kunnen eenvoudig gepersonaliseerd en veranderd worden. Veel medewerkers mengen werk en privé; werken met de cloud past daar goed bij. Bijvoorbeeld omdat ze op elk gewenst moment en vanaf elk apparaat toegang hebben tot hun werkplek. Werken IN de cloud is een meer gestandaardiseerde aanpak met minder vrijheden voor de medewerkers.

Schakel onze specialisten in

Wil je voor jouw bedrijf in Arnhem, Nijmegen of elders in de omgeving een professioneel cloudbeheer inzetten en dit uitbesteden aan een ICT-specialist? Combine-ICT helpt je graag verder middels complete service. Als ICT-beheerder uit Elst hebben we ervaring in uiteenlopende branches opgedaan. Neem contact met ons op door te bellen naar 026 – 30 30 300 voor meer informatie, stuur een e-mail naar info@combine-ict.nl of vul het contactformulier in voor een gratis offerte.

software en hardware, email, cloud - Combine ICT

Oplossingen Cloud

Office 365

Microsoft Office 365 biedt de kracht van cloud computing voor bedrijven, bespaart tijd en geld en maakt kostbare resources beschikbaar. Microsoft Office 365 bevat cloudversies van de meest vertrouwde software voor e-mail, communicatie en samenwerking, zoals Exchange Online, Onedrive/SharePoint en Teams, in combinatie met het bekende Office pakket (Word, Excel, Powerpoint, Outlook). Dit alles met een stevige beveiliging en een zeer hoge beschikbaarheid

  • Je hebt overal toegang tot e-mail, documenten, contactpersonen en agenda’s.
  • Microsoft Office 365 levert beveiliging en betrouwbaarheid op bedrijfsniveau.
  • Met Microsoft Office 365 kun je al je IT-beheer en efficiency organiseren. Je beschikt altijd over de nieuwste updates voor Exchange Online, Onedrive/SharePoint en Teams, en over de nieuwste versie van het Office pakket.
  • Via een eenvoudige beheerconsole heb je controle over functies, instellingen en implementatie door de hele organisatie heen.
  • Naast Word, Excel, Powerpoint e.d., krijg je ook de beschikking over vele extra applicaties zoals: CRM op basis van Outlook, Flow – voor het automatiseren van werkstromen, ToDo – voor Todo Lijsten

Office 365

Microsoft Office 365 biedt de kracht van cloud computing voor bedrijven, bespaart tijd en geld en maakt kostbare resources beschikbaar. Microsoft Office 365 bevat cloudversies van de meest vertrouwde software voor e-mail, communicatie en samenwerking, zoals Exchange Online, Onedrive/SharePoint en Teams, in combinatie met het bekende Office pakket (Word, Excel, Powerpoint, Outlook). Dit alles met een stevige beveiliging en een zeer hoge beschikbaarheid Je hebt overal toegang tot e-mail, documenten, contactpersonen en agenda’s. Microsoft Office 365 levert beveiliging en betrouwbaarheid op bedrijfsniveau. Met Microsoft Office 365 kun je al je IT-beheer en efficiency organiseren. Je beschikt altijd over de nieuwste updates voor Exchange Online, Onedrive/SharePoint en Teams, en over de nieuwste versie van het Office pakket. Via een eenvoudige beheerconsole…

Exchange online

Exchange online is het online emailsysteem van Microsoft waarbij niet alleen de email maar ook agenda en contactpersonen zijn opgenomen. Exchange online wordt gebruikt via Outlook op de pc, laptop etc.
Exchange online werkt naadloos samen met iPhones, Android telefoons, tablets, Pc en Mac. Exchange Online helpt je informatie te beschermen met geavanceerde mogelijkheden. Anti-malware- en anti-spamfilters beveiligen je postvakken. Functies ter voorkoming van gegevensverlies verhinderen dat gebruikers per ongeluk vertrouwelijke informatie naar onbevoegde personen verzenden.

Exchange online

Exchange online is het online emailsysteem van Microsoft waarbij niet alleen de email maar ook agenda en contactpersonen zijn opgenomen. Exchange online wordt gebruikt via Outlook op de pc, laptop etc. Exchange online werkt naadloos samen met iPhones, Android telefoons, tablets, Pc en Mac. Exchange Online helpt je informatie te beschermen met geavanceerde mogelijkheden. Anti-malware- en anti-spamfilters beveiligen je postvakken. Functies ter voorkoming van gegevensverlies verhinderen dat gebruikers per ongeluk vertrouwelijke informatie naar onbevoegde personen verzenden.

Spamfiltering

E-mail is tegenwoordig niet meer weg te denken als communicatiemiddel. Zowel zakelijk als privé willen we 24 uur per dag de beschikking hebben over mail. Helaas heeft de toename van het e-mailverkeer ook deuren geopend voor reclame via email (SPAM) en virussen via email. Deze vorm van reclame neemt een bijzonder hoog percentage in beslag van het totale mailverkeer. Combine-ICT heeft een samenwerking met SpamExperts, hierdoor hebben we een betaalbare oplossing welke gemakkelijk toe te passen is op jouw e-mail omgeving voor inkomende maar eventueel ook voor uitgaande e-mail.

Maar liefst 98% van al het e-mailverkeer is spam. Dat betekent dat je mailservers nu vrijwel onafgebroken aan het werk zijn om alleen maar spam tegen te houden. Met de anti spam oplossing die Combine-ICT biedt, hoef je dat niet meer zelf op te lossen, want al je mail wordt eerst opgevangen door de servers van SpamExperts. Deze filteren alle spam eruit en sturen alleen nog de goede mails door naar jouw mailserver.

De anti-spam servers van SpamExperts zijn zelflerend en passen zich voortdurend aan, aan de veranderende technieken die door de spammers worden gebruikt. SpamExperts scant de inkomende e-mail op; Virussen, Malware, scriptjes, vreemde (door google vertaalde) teksten en ingepakte rar bestanden. Hiermee is de kans dat jouw organisatie nog spam ontvangt vrij klein.

Spamfiltering

E-mail is tegenwoordig niet meer weg te denken als communicatiemiddel. Zowel zakelijk als privé willen we 24 uur per dag de beschikking hebben over mail. Helaas heeft de toename van het e-mailverkeer ook deuren geopend voor reclame via email (SPAM) en virussen via email. Deze vorm van reclame neemt een bijzonder hoog percentage in beslag van het totale mailverkeer. Combine-ICT heeft een samenwerking met SpamExperts, hierdoor hebben we een betaalbare oplossing welke gemakkelijk toe te passen is op jouw e-mail omgeving voor inkomende maar eventueel ook voor uitgaande e-mail. Maar liefst 98% van al het e-mailverkeer is spam. Dat betekent dat je mailservers nu vrijwel onafgebroken aan het werk zijn om alleen maar spam tegen te houden. Met de anti…

Webhosting / domeinregistratie

Combine-ICT kan zorgdragen voor het registreren van je domeinnamen en de bijbehorende webhosting zodat alles in één hand blijft. Wij beschikken over een eigen hosting omgeving en kunnen  daarmee aan de specifieke wensen van onze klanten tegemoet komen (bijvoorbeeld koppeling van de website aan een database).

Webhosting / domeinregistratie

Combine-ICT kan zorgdragen voor het registreren van je domeinnamen en de bijbehorende webhosting zodat alles in één hand blijft. Wij beschikken over een eigen hosting omgeving en kunnen  daarmee aan de specifieke wensen van onze klanten tegemoet komen (bijvoorbeeld koppeling van de website aan een database).