Interesse voor zakelijke TV neemt toe

De meerderheid van de bedrijven wil dagelijks TV gebruiken op de zaak om medewerkers en bezoekers te informeren of te entertainen.

  • 34% van het MKB heeft al TV op de zaak.
  • 48% van het MKB heeft nog geen TV, maar is hier wel in geïnteresseerd.

Waarom zijn ondernemers hier zo enthousiast over?

Met zakelijke TV (zTV) bepaalt de ondernemer zelf het beeld! Vermaak je collega’s, klanten en bezoekers met de beste HD-zenders, of informeer met jouw eigen pagina. Natuurlijk heb je ook de voordelen van interactieve TV met live tv-kijken, opnemen, terugkijken of pauzeren.

Narrowcasting, je eigen tv-pagina

Met zakelijke TV stem je jouw televisie volledig af op jouw bedrijf. Stream eigen content op je informatiepagina. Een statische pagina, of juist dynamisch met een flitsende video: niets is te gek!

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting betekent het tonen van op maat gemaakte content aan een bepaalde doelgroep. Het is het tegenovergestelde van broadcasting, waarbij een hele grote groep aangesproken wordt. De informatie wordt getoond op een of meerdere beeldschermen. Zo is het heel eenvoudig om jouw boodschap over te brengen.

Wat kan ik allemaal tonen?

Met narrowcasting toon je eenvoudig je eigen content. Maak het zo persoonlijk mogelijk voor jouw doelgroep! Adverteer je eigen producten en diensten. Toon een lichtkrant (tekstbalk met een voorbijschuivende of stilstaande tekst) met het laatste nieuws of je eigen berichten. Narrowcasting is in te zetten voor zowel interne als externe communicatie. Informeer eenvoudig je medewerkers over de sales targets, nieuwe richtlijnen en afspraken. Toon aanbiedingen in je winkel of informeer wachtenden in de wachtkamer over de geschatte wachttijden, vakanties, etc. Zakelijke TV biedt tal van mogelijkheden om samenwerkingen aan te gaan met ondernemers in de buurt. Zo kan een hotel aanbiedingen tonen voor restaurants in de buurt, of de fysiotherapeut voor korting op sportschoenen bij de sportzaak verderop in de straat. De informatiepagina’s kunnen eenvoudig in bijvoorbeeld PowerPoint worden gemaakt. De mogelijkheden zijn legio. Ook is het mogelijk je eigen logo in het beeld te verwerken. Zo komt jouw onderneming herkenbaar en professioneel over.

Mogelijkheden op een rijtje

  • Video’s streamen
  • Pagina met eigen content tonen
  • Upload een PDF
  • Lichtkrant tonen
  • Samenwerking met andere ondernemers
  • Eigen logo in beeld
  • En nog veel meer…

Wil je meer weten over zakelijke TV? Of kun je wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder.

« Terug naar overzicht