Hoe je in het grote providerbos nog de juiste boom vindt - Combine-ICT

Hoe je in het grote providerbos nog de juiste boom vindt

Combine-ICT- providers, telefooncel

Zakelijke telefonie zonder duidelijk beheer wordt al snel een grote puinhoop. Op het moment dat iedere werknemer zijn eigen (zakelijke) abonnement aanschaft en vervolgens de kosten gaat declareren ben je binnen no-time het overzicht kwijt en blijft de boekhouder achter met een wirwar van soms onverklaarbare rekeningen die hij maar moet zien te betalen. Gelukkig is het mogelijk om in dit ondoordringbare providerbos de juiste boom te vinden. Namelijk door het hele proces uit te besteden. En vaak levert dat nog geld op ook. 

Schaalvergroting zorgt voor chaos

In het begin gaat alles nog goed. Bij kleine bedrijfjes, met maximaal vijf medewerkers, is het vaak geen enkel probleem als iedereen zijn eigen telefonie regelt. De lijntjes zijn dan kort en als iemand rigoureus over zijn limiet heen gaat, dan valt dat zonder meer op. Dit verandert op het moment dat er twintig à dertig mensen voor een bedrijf werken. Zelfstandigheid verandert dan in chaos en dat werkt onoverzichtelijkheid, fraude en verspilling in de hand. 

Onoverzichtelijk aanbod

De meeste mensen vinden namelijk wel dat ze een prima idee hebben van wat een goed abonnement is, maar in de praktijk loopt het toch anders. Probeer namelijk maar eens de beste deal te vinden in het onoverzichtelijke aanbod van bundels en pakketten. Inclusief telefoon, prepaid, of sim-only. Bovendien combineren providers telefoonabonnementen vaak met andere diensten, zoals internet. 

Andere eisen

Daar komt bij dat je zakelijk vaak ook andere eisen stelt dan als ‘normale’ consument. Zo kan het heel handig zijn om één nummer te koppelen aan meerdere toestellen. Je ziet dan niet meer dat het mobiele of vaste toestel van Piet in gesprek is, maar dat Piet in gesprek is, welke telefoon hij daar ook voor gebruikt. Daarnaast kun je er voor kiezen om standaard je zakelijke nummer uit te sturen, ook als je jouw privé telefoon gebruikt. Tot slot is ook veiligheid belangrijk. Zeker smartphones worden meer en meer gebruikt om toegang te krijgen tot bedrijfsgegevens in de cloud en worden zo makkelijk een vergaarbak van gevoelige gegevens. Het is daarom belangrijk om dit als bedrijf te beheersen en zakelijke telefoons op de juiste manier in te richten.

Combine-ICT

Bij Combine-ICT kennen we alle problemen, haken en ogen die voor kunnen komen bij zakelijke telefonie. Dat is ook precies de reden dat wij ons hebben gespecialiseerd in het vinden van de beste deals én in het creëren van overzicht voor je bedrijf. Door je telefonie aan ons uit te besteden heb je één vast aanspreekpunt, één overzichtelijke rekening met al je telefoonkosten en de zekerheid dat je de beste prijs/kwaliteitsgarantie hebt. 
Ben je geïnteresseerd geraakt in ons aanbod? Of heb je vragen over het opzetten van professionele zakelijke telefonie? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. 

« Terug naar overzicht