Even voorstellen: wij zijn Combine-ICT - Combine-ICT

Even voorstellen: wij zijn Combine-ICT

Combine-ICT

De wereld van de ICT zit in een enorme vlucht. Met de opkomst van werken binnen de cloud, steeds veranderende technologische mogelijkheden en een grotere aandacht voor digitale veiligheid, wordt het misschien ook voor jouw bedrijf wel steeds lastiger om je ICT goed te regelen. In dat geval is het inschakelen van Combine-ICT een goede oplossing. Wij richten ons namelijk specifiek op kleine tot middelgrote bedrijven die wel graag up-to-date willen zijn én blijven met hun ICT, maar daar zelf niet de kennis en mankracht voor hebben. Hoe we dat doen? Dat leggen we graag uit. 

Pijlers

Als het gaat om ICT binnen een bedrijf zijn er drie standaard pijlers: IT, telefonie en verbindingen. Combine-ICT biedt ze allemaal aan. Het voordeel is dat je als bedrijf daardoor maar één centraal aanspreekpunt hebt waar je met al je vragen en problemen terecht kunt. 

IT

Het beheren van je IT is uiteraard een belangrijk onderdeel van ons werk. Daarbij gaat het ondermeer om het installeren, maar vooral ook beheren van computers, servers, printers en andere randapparatuur. Het kopen en installeren van hardware is vaak een kortlopend, maar niet altijd makkelijk proces. Daarbij geven we je graag advies en helpen we je om de keuze te maken uit de aanbieders van hardware en software. Tegelijkertijd besteden we ook veel aandacht aan beheer en veiligheid. Dat is tegenwoordig uitermate belangrijk. Combine-ICT zorgt ervoor dat je nieuw gekochte hard- en software up to date blijft, dat er een goede virusscanner en back-up op je computer zit en dat problemen vaak vroegtijdig worden gesignaleerd waardoor problemen worden voorkomen. Zoals bijvoorbeeld het hacken of gijzelen van je PC. Het belangrijkste is echter dat Combine-ICT je op ieder vlak ondersteunt om je IT op poten te zetten, te verbeteren en up-to-date te houden. Zo hoef jij je daar niet langer druk over te maken en kun je jezelf richten op je kernactiviteiten. 

Telefonie

Ook telefonie is waarschijnlijk een belangrijk punt voor jouw bedrijf. Vrijwel al het bedrijfsmatige telefoonverkeer gaat tegenwoordig via VoIP, dat staat voor Voice over Internet Protocol. Simpel gezegd is het bellen via het internet. Voor bedrijven biedt VoIP veel mogelijkheden: geen eigen telefooncentrale meer in huis, alle mogelijkheden van een grote centrale, zoals wachtrijen, keuzemenu’s enz. Een digitale geluidskwaliteit en niet te vergeten lagere kosten. Ook als het gaat om je mobiele telefonie, bijvoorbeeld voor zakelijk gebruik, kan Combine-ICT ondersteuning bieden. We kijken naar het gebruik, geven advies en zorgen voor het uitkiezen en leveren van de juiste telefoons en abonnementen. 

Verbindingen

Tot slot is ook een goede internetverbinding voor veel bedrijven erg belangrijker. Helemaal als je bijvoorbeeld clouddiensten gaat gebruiken. Combine-ICT biedt daarbij een totaalpakket. We helpen zowel met het verzorgen van een goede internetverbinding, zoals glasvezel, als met het inrichten en verzorgen van je interne netwerk. Daarbij hoef je geen contracten af te sluiten met allerlei externe partijen. Alles loopt via ons, je krijgt dan ook maar één overzichtelijke factuur. Wil je meer weten over Combine-ICT? Neem dan vooral contact met ons op. De komende tijd zullen we regelmatig nieuwe blogs sturen om meer inzicht te geven in de veranderende wereld van de ICT. Bijvoorbeeld over de vraag wat er nu eigenlijk beter is: overstappen op de cloud? Of toch maar een nieuwe server aanschaffen? Meer daarover lees je in onze volgende blog.

« Terug naar overzicht