SYSTEEMBEHEER / netwerkbeheer

Combine-ICT beheert uw systemen en netwerken zoals u het wenst. Wij houden van een proactieve en persoonlijke aanpak, die aansluit op uw wensen!

Zo kunnen wij uw systemen opnemen in onze monitoring en onderhouden wij uw apparatuur en programma's. Bij een probleem, zoals een internetonderbreking of een foutmelding, komt er direct een melding binnen bij de helpdesk van Combine-ICT. Wij maken gebruiken van intelligente geavanceerde software, waardoor wij storingen en/of opkomende problemen soms sneller signaleren dan de eindgebruiker. 

Daarnaast kan Combine-ICT uw systemen en netwerk beheren zodat ze up-to-date blijven met de nieuwste software en u optimaal beschermd bent tegen virussen en beveiligingslekken. Wij dragen zorg voor o.a. de Windows Updates en voorkomen we opkomende storingen. Hierdoor heeft u zelf geen omkijken meer naar uw ICT omgeving en voorkomt u ongewenste problemen.

De helpdesk van Combine-ICT is continu bemand en zij helpen u direct om een oplossing te vinden. Indien gewenst, krijgt u één aanspreekpunt voor al uw ICT-vragen en problemen. Wij houden graag korte lijnen met onze klanten en staat bij klanten bekend om de snelle response en hoge servicegraad!

Daardat wij gebruik maken van intelligente software worden uw systemen en netwerk 24/7 gemonintord en beheerd. Dit alles wordt tegen relatief lage kosten uitgevoerd. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op of bekijk "Beheer en Monitoring"

systeembeheer en netwerkbeheer

"Toen we de helpdesk belde, om te melden dat er geen internetverbinding was, waren ze er al mee bezig om het op te lossen."

Vragen? Neem contact op!