INTERNETDIENSTEN

 

Website

Uw domein registreren, uw website ontwerpen en uw website hosten?
Combine-ICT beschikt over een eigen hosting omgeving en kan daarmee aan de specifieke wensen van onze klanten tegemoet komen (bijvoorbeeld koppeling van de website aan een database). Ook kan Combine-ICT voor een aantrekkelijke prijs een startpakket aanbieden met daarin een internetpagina, domeinnaam en meerdere emailadressen. 

Internettoegang

Internet is niet meer weg te denken uit het hedendaagse zakelijk leven. De snelheden worden steeds hoger en glasvezel wordt op steeds meer plaatsen uitgerold. De internetverbinding wordt een steeds belangrijkere factor in de ICT. Immers, er worden steeds meer diensten in de cloud ondergebracht. Geen internettoegang betekent geen toegang tot de diensten die in de cloud draaien. Combine-ICT is partner van RoutIT, een gerenommeerde onafhankelijke Internet Service Provider.
 

Anti-SPAM oplossing

E-mail is tegenwoordig niet meer weg te denken als communicatiemiddel. Zowel zakelijk als privé willen we 24 uur per dag de beschikking hebben over mail. Helaas heeft de toename van het e-mailverkeer ook deuren geopend voor reclame via e-mail (SPAM). Deze vorm van reclame neemt een bijzonder hoog percentage in beslag van het totale mailverkeer. Combine-ICT kan u uitstekend adviseren op het gebied van e-mail beveiliging.

Verbindingen

Combine-ICT biedt verschillende mogelijkheden voor verbindingen naar internet, voor filiaalbedrijven, van eenvoudige ADSL tot supersnelle glasvezelverbinding. Combine-ICT is daarbij niet gebonden aan één leverancier maar kan voor u verschillende leveranciers vergelijken. Combine-ICT biedt de volgende leveranciers:

  • Routit biedt verschillende verbindingen aan. Combine-ICT heeft de mogelijkheid om al deze verbindingen te ondersteunen. In onderstaand overzicht staat weergegeven welke verbindingen worden aangeboden.

Wilt u weten of Routit de mogelijkheden kan leveren op uw locatie? Neem contact met ons op via onderstaand formulier!

  • Infopact biedt voornamelijk ADSL en VDSL verbindingen aan voor kleinere ondernemingen, winkels en dergelijke. Een mogelijkheid die infopact aanbiedt is Infopact Allesin1. Hiermee maakt u onbeperkt gebruik van pinnen, internet, telefonie en/of alarm tegen een vast laag tarief. Eén pakket op maat, één aanspreekpunt, één factuur.
    Daarnaast is er ook een mogelijkheid voor maatwerk. Spraak-, data- en internetdiensten op maat gebundeld in één snel, efficiënt en veilig netwerk.
     
  • Deanone biedt met Deanone een compleet portfolio van betrouwbare data- en telefonieverbindingen, waarmee u uw organisatie aansluit op de buitenwereld of meerdere locaties met elkaar kunt verbinden. Deanone verbindingen van verschillende soorten en met verschillende snelheden kunnen worden gecombineerd in één netwerk voor data en telefonie. Uw Deanone netwerk past uw organisatie als een maatpak. Deanone verbindingen zijn er in vele varianten en hebben altijd één ding gemeen: kwaliteit. Deanone verbindt u met de toekomst.

Wilt u weten of Deanone de mogelijkheden kan leveren op uw locatie? Neem contact met ons op via onderstaand formulier!

Vragen? Neem contact op!