De nieuwe MKB-Propositie van KPN: Wat verandert er? - Combine-ICT

De nieuwe MKB-Propositie van KPN: Wat verandert er?

Combine-ICT- mkn propositie van KPN

Het mobiele landschap verandert, zeker zakelijk, in rap tempo. Zowel consumenten als bedrijven hebben steeds meer te kiezen. Vaak tegen lagere prijzen. Om niet het belangrijkste slachtoffer te worden van deze flexibilisering en prijzenslag in de zakelijke markt, heeft KPN een nieuwe propositie in de markt gezet voor het MKB. Wat verandert er voor KPN klanten? En wat zijn de voordelen van een KPN-abonnement via Combine-ICT?

Wat is er nieuw?

Vanaf maart is het mogelijk om bij KPN grotere bundels af te nemen, met een hogere mate van flexibiliteit tegen een lagere prijs. De reden daarvoor is heel simpel: de markt vraagt het. Wat vooral opvalt is de keuze van KPN om niet in te zetten op een onbeperkte databundel, zoals bijvoorbeeld Tele2 wel doet, maar juist hogere databundels aan te bieden tegen een meerprijs. Daarbij kun je kiezen uit zes opties die variëren van 1 tot 100 GB.

Meer keuze en flexibiliteit

Om de keuzevrijheid te vergroten kun je bij bellen/sms’en wel kiezen, namelijk tussen 150 min/sms of onbeperkt. Het prijsverschil tussen de twee is redelijk beperkt: anderhalve euro per maand. Verder kun je bundels vanaf nu makkelijker combineren en zonder boete upgraden én downgraden.

Inzetten op service en extra diensten

Het is duidelijk dat KPN ook met deze propositie niet de goedkoopste provider van Nederland zal worden. Wel wordt duidelijk ingezet op een verbeterde service en aanvullende diensten. Er is een gratis optie om gelijkwaardige databundels binnen je bedrijf te delen. Gebruikt Piet de ene maand 3 GB en Karel 17 en hebben ze beiden een 10GB abonnement, dan zie je daar op de rekening niets van terug. Bovendien biedt het ook een makkelijk overzicht om te zien hoeveel data je in een maand als bedrijf verstookt.

Extra opties zijn ondermeer een extra simkaart voor in je laptop of tablet, een vergadernummer voor maximaal 40 deelnemers, een IP-nummer voor op je mobiel en een volledige integratie van je mobiel in de telefooncentrale.

Combine-ICT

Vanuit Combine-ICT bieden we een aantal extra’s als je via ons gebruik maakt van KPN, of een andere provider. Vooral op het gebied waar telefonie en ICT elkaar raken, zoals bijvoorbeeld integratie in het telefoonsysteem zijn wij een onmisbare expert om telefonie en je inrichting naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Daarnaast kun je via ons kiezen voor maandelijks opzeggen en bieden wij uiteraard een meer klantgerichte service dan KPN zelf.

Wil je meer weten over zakelijke telefonie via Combine-ICT? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij de integratie van mobiel in je telefoonsysteem? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag verder!

« Terug naar overzicht