VDSL op bedrijventerrein de Aam/merm

Snel internet in Elst

 

Zoals u wellicht heeft gelezen, heeft KPN aangekondigd het netwerk te verbeteren op de bedrijventerreinen de Aam en de Merm in Elst.

KPN heeft het dan over het telefonie-netwerk wat nog uit koperdraden bestaat. Tot op heden kon u daar prima over telefoneren maar de internet snelheid was zéér beperkt. Doordat nieuwe technieken beschikbaar zijn gekomen kan er nu een veel grotere internetsnelheid worden bereikt over dezelfde koperdraden en de prijs is nagenoeg gelijk aan het oude aanbod.

U wilt daar natuurlijk van profiteren en dat kan!

Combine-ICT kan voor u een aansluiting op dit snelle netwerk realiseren zodra dit beschikbaar is. U heeft dan tevens een stabiele basis om uw telefonie via internet (VoIP) te laten lopen, de oude ISDN telefoonlijnen zijn dan niet meer nodig waardoor flink kan worden bespaard. Ook alarm, pinnen, camerabewaking enz. kunnen via snel internet lopen.

 

U heeft nu vast ADSL van KPN, Telfort, XS4All of een andere aanbieder. Of wellicht heeft u glasvezel of een draadloze verbinding. Waarom zou  u kiezen voor VDSL van Combine-ICT?

  • onafhankelijk advies, wij werken o.a. voor: KPN, XS4ALL, Telfort en Tele2
  • een zorgeloze overstap, wij regelen al het gedoe voor u
  • één aanspreekpunt voor al uw telecom zaken, een lokale en betrouwbare partij
  • een veilige verbinding met een moderne firewall
  • een scherpe prijs, combineer internet met bellen en mobiel en bespaar nóg meer

Vraag ons om een plan van aanpak voor uw situatie. We brengen daarbij uw verbindingen in kaart inclusief kosten en geven een advies waar u mee verder kunt en meestal ook kosten  gaat besparen.

Lees MEER.....

of bij Vragen, Neem contact op!